Bitcoin Koers Verwachting 

Will rise or fall in ?
Wins / losses: /
USD

Het spel

Op de Bitcoin Koers Verwachting pagina kun je een spel spelen met een aantal bekende cryptocurrencies zoals Bitcoin, Ether, Litecoin, DigitalCash and Monero. Selecteer de gewenste munteenheid en kies het tijdsbestek. Denk je dat de koers omhoog of omlaag zal gaan? Waag een gok en zie na het verloop van de gekozen tijd direct of je het bij het juiste eind had of niet.

Het spelen van het spel is een ideale manier om je skills alvast te testen. Misschien ben je al heel goed in het voorspellen van de korte termijn koers van de munt of misschien kun je beter nog even doorgaan met oefenen voordat je investeert met echt geld. De uitkomst van het spel wordt opgeslagen in je cookies dus je kunt op elk gewenst moment verder gaan waar je gebleven bent.

De Bitcoin Koers Verwachting

Terwijl jij je handigheid in het voorspellen perfectioneert, is Bitcoinkoers.net druk bezig een lijst op te stellen met daarop alle verschillende Bitcoin handelaren. Alle informatie van deze kenners wordt samengevoegd, verwerkt, en later toegevoegd aan de Bitcoin Koers Verwachting pagina.

Het voorspellen van de waarde van cryptocurrencies wordt gedaan door Technische Analisten, ook wel TA’s genoemd. Zij bestuderen de laatste koersen van een munt om zo te proberen zijn toekomstige bewegingen te voorspellen. De analisten kijken naar prijstrends die zich voordoen en bestuderen de patronen van de afgelopen prijsstijgingen en -dalingen. Uit de patronen leiden ze de meest waarschijnlijke toekomstige richting van de munt af.

Bitcoinkoers.net zorgt er voor dat alle informatie van de echte cryptocurrency- kenners wordt samengevoegd op de Bitcoin Koers Verwachting pagina, zodat je makkelijk en snel kunt zien wat de experts verwachten van de korte termijn koers van de munt.

Zodra de lijst met informatie compleet is, wordt deze geplaatst op de Bitcoin Koers Verwachting pagina. Op deze manier kun je altijd op de hoogte blijven van de laatste meningen van experts over de toekomstige koers van de munt.  Tot de feed is toegevoegd, kun jij alvast je voorspellingen oefenen met het Bitcoin Koers Verwachting spel.