Disclaimer

De waarde van digitale valuta kan in korte tijd sterk fluctueren. In het beste geval kan een munt binnen korte tijd in waarde verdubbelen, maar in het ergste geval kan deze munt binnen no-time weer waardeloos zijn. Wees daarom bewust van het risico dat handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt.

Wij raden aan om alleen bedragen te investeren waarvan je bereid bent die te verliezen. Op die manier neem je geen onnodige risico’s. Daarnaast is het belangrijk dat je zo veel mogelijk informatie verzamelt voordat je begint met handelen. Investeer slim en laat je informeren door een derde, onafhankelijke partij.

Aan de informatie op Bitcoinkoers.net kunnen geen rechten worden ontleend. Het gebruikmaken van de informatie op deze website geschiedt geheel op eigen risico. Bitcoinkoers.net staat niet in voor de juistheid en volledigheid van deze website.

Bitcoinkoers.net is in geen geval aansprakelijk voor schade die direct of indirect verband houdt met de informatie die op deze website getoond wordt. Bitcoinkoers.net is tevens niet verantwoordelijk voor de inhoud van gelinkte website, noch voor de inhoud van websites die naar Bitcoinkoers.net verwijzen.

Bitcoinkoers.net behoudt de volledige auteursrechten op de inhoud van deze website. Het is niet toegestaan de informatie op deze website geheel of gedeeltelijk over te nemen of om deze te verspreiden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Bitcoinkoers.net.

Bij het verwerken van persoonsgegevens wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) in acht genomen. Deze wet beschermt de privacy van bezoekers van de website.